Autobanden en velgen 

Verschillende merken banden en velgen te koop je heb volop keus in zowel A-merkbanden als budgetmerken. Met ItalyCars kies je niet alleen voor topkwaliteit voor de laagste prijs, maar ook voor zekerheid en service!

Autobanden + Velgen
Autobanden + Velgen

Bandenmontage

Bij ItalyCars staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren uw autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid. Omdat we uw autobanden balanceren zorgen wij ervoor dat u een hoger rijcomfort hebt. U heeft geen trilling in uw banden en de wegligging verbetert. 

Auto uitlijnen

Waarom auto uitlijnen bij ItalyCars?

  • Een goed uitgelijnde auto is beter voor de wegligging en brandstofverbruik
  • Bespaar brandstof door een goed uitgelijnde auto, tevens slijten uw autobanden minder snel
  • Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, kunt u dit merken tijdens het sturen (heel zwaar of juist erg licht). Uitlijnen verhelpt dit probleem

Het uitlijnen van auto is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Uw auto is beter bestuurbaar en u bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van uw auto een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden.

Autobanden + Velgen
Autobanden + Velgen

Lekke Band of bandenreparatie?

In het groene gedeelte mag de band worden gerepareerd. In het blauwe, gele en rode gedeelte mogen we alleen schades aan de oppervlakte repareren. ItalyCars beoordeelt of reparatie van uw band mogelijk is.

Let op:
• Een autoband mag maximaal 3 keer gerepareerd worden
• De afstand tussen 2 schade’s moet minimaal 40 mm zijn

Een groot aanbod aan stalen en lichtmetalen velgen

ItalyCars heeft een groot aanbod lichtmetalen en stalen velgen. Of het nu gaat om 14 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren: bij ItalyCars krijgt u altijd passend advies en de beste prijs .
Neem contact op, of kom even langs om ons aanbod te bekijken.

Autobanden + Velgen