Onderhoud aan uw auto 

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? ItalyCars verricht onderhoud aan álle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt áltijd met je auto bij ItalyCars terecht. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak

Onderhoud
Onderhoud

De grote beurt aan uw auto

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op veel punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is cruciaal. Hiermee voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment.

Kleine beurt aan uw auto 

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij uw auto op meer dan 25 onderdelen.We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van uw auto nauwkeurig, net als uw filters en ruitenwissers. We checken ook of uw lampen goed staan afgesteld, vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

Onderhoud
Onderhoud

Hoe vaak heeft uw auto onderhoud nodig?

Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden:

Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Kosten onderhoudsbeurt 

De prijs van een beurt hangt af van het type auto waarin u rijdt. Als u een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave voor u.

Onderhoud